Mommo & moffa

Är hemma hos mormor och morfar ska sova här inatt, imorgon blir det upp och jobba på intersport, ska bli riktigt kul! Imorgon kväll kanske det blir fest med Madde och hennes klass naaajjjs! Ja har inte så mycket mer att skriva förutom att jag är hemma i underbara Stockholm!!!! Ska sova nu så jag orkar med morgondagen!
Puss och Kram

18/12

Sitter hemma och är sjuk, feber och förkyld som satan.. Det va väldigt länge sedan jag blev sjuk så att det va väl på tiden haha men skönt ändå att jag är sjuk nu innan jul och nyår iallafall :)
Imorgon är det julbord på skolan och sen är det torsdag och då åker jag hem till Stockholm!!
Har verkligen sett fram emot detta lov, tycker julen är riktigt mysigt och nyår brukar ju va riktigt kul! Förra året så firade jag jul och nyår i Thailand och det va varmt och mysigt och året innan det så firade jag också nyår i thailand tror jag det var haha så ja kankse är dags att jag umgås med lite nära och kära vänner nu! På nyår blir det middag och mingel hos min kompis Marlene och sedan efter vet jag inte vad det blir faktiskt men trevligt ska det bli iallafall!
Snart ska jag tvätta så det är dags för mig att börja plocka ihop lite granna!
Ha det så bra så länge!
Puss och Kram
 
 

sunday today!

Tja!
Sitter just nu framför tvn och kollar på nyheterna, har precis kommit hem från "stan" käkade middag på kina restaurangen, biff och bambooskott! Mumsigt värre.
Ska snart dra över till Isabelle för att färga hennes kompis hår.
På tidag drar jag och Emelie till stockholm för att gå på konferans i world trade center ska bli kul och intressant!
Vi för höras lite senare för nu ska jag kila iväg till Isabelle!
Puss å Kram

snövideo

snö

Igår va jag och Isabelle ute och hoppa i snön haha, slänger upp en video på det senare sen kramisar

Frädag!

 
Nu är det fräääädag IGEN!
Snön bara öser ner från himlarna, ska det aldrig ta stopp? Tror det är minst en meter ute nu faktiskt!
Inte nog med det så har jag pluggat matematik i ca en timme är helt chokad över mig själv, jag plugga matte? öööh okej va hände?
I helgen ska jag bara ta det lugnt och softa fett kankse städa lite och sådär ni vet, ikväll är det xfactor final och jag hoppas på att Awa vinner den lilla goa sötnosen! Skulle ju va skam om Benny eller Isak vann. AWA FOR PRESIDENT, right?
Sitter och väntar på att det ska bli middag så jag sedan kan gå iväg och handla lite till i helgen, vet inte riktigt vad jag ska handla men funderar på antingen lax eller köttfärs i dont know what det blir.
 
 
 
Ha en trevlig helg vänner och släktingar så hörs vi!
Puss å Kram
 

Sjukt mycket snö!

RSS 2.0