blää

Blää jag mår piss! Feber, förkyld och ont Hoppas på att jag blir frisk snabbt!!!!!

Uschfyochblä

Ligger i sängen har tråkigt!! Känns som att jag håller på att bli sjuk :((

Myssssss

Har bestämt mig för att sova i soffan så mysigt , mamma å jag va i Bromma blocks idag lägger in imorgon vad jag har köpt å så nu ska jag kolla tv :)) pussss

Tuben

Sitter på tuben med mamma vi har varit i stan nu påväg till bromma blocks puss

Bigbrother ikväll igen

Bigbrother ikväll igen och Hanna R ääär så jävla sköööön Millan med :)) tycker synd om Amandus <3

Brrrrroownie

Haha idag skulle jag prova kastanjevatten i fejset och shit va brun/orange jag blev haha!!!!! Helt vit runt munnen också men rekomenderar det som fan om man vill vara brun :))

Zzzz

Godnatt babes :))<3

Bigfuckingbrother

Sitter och kollar på bigbrother och det är fan ett härligt gäng! När det är slut ska jag dra ut på en cigg sen blir det att sova :)) Sipan är så jävla jobbig och Tenny är så jävla ful. Haha som ni kanske märkte så gick det inte så bra att sluta röka men men what to do liksom
Puss

Emma

tisdag

Idag är det tisdag och jag har tagit det lugnt idag, har försökt få tag på IKEAs personalchef men har inte fått tag på henne tyvärr.. Har städat, väntar på tvätten och diskmaskinen. Idag kommer två killar också som ska sätta upp persiender eller hur det stavas. Annars har jag vell inte gjort så mycket mer träffade en speciell person igår, mysmys! Läääängtar till fredag då blire utgång med morsan, maria och johanna :) Nu ska jag plocka ur diskmaskinen.

emma





nf

Glidit lite med pappa i Nacka forum idag men hittade ingenting, gled hem med ett par leggings, modet förra året och detta år är groteskt! USCH.....

somebody that i used to know

.

arbetsförmedlingen

Sitter i telefonkö till arbetsförmedlingen nu, har plats 58 i kön kul.. Ikväll ska jag hem till mamma och äta middag.. Dom har precis flyttat till Annedahl som ligger mellan Bromma och Sundbyberg så ska checka deras lägenhet också. Förövrigt mår jag bra men har ingenaning om vad som händer efter jag har varit hos mamma. Vill hitta på något kul iallafall :) Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig lite. Ha en bra helg!
kramar Emma

DS

Jag ligger i sängen och funderar lite. Jag har kommit fram till att jag nog vet vad jag skulle kunna tänka mig att jobba med, alltså verkligen! Det jag har kommit fram till är ett sätt för både mig och personen att må bra på. Det jag har tänkt på är att jobba är med barn som har downs syndrom.
Jag känner att jag skulle bli glad utav det, att få utvecklas tillsammans med en person som behöver hjälp med vardagen



Hur gullig är inte den här tjejen. Bilden lånad från google.se

 

lets go

Nu har jag bestämt mig! Det här paketet jag har kvar är det sista jag röker! Punkt slut, hur jobbigt det än kommer bli så kommer jag ge mig fan på det! Ska även komma igång och träna och äta bra! Jag lovar er mycket uppdatering och mycket bilder.. Det som skulle vara grymt att ha är en iphone för då kan man blogga hela tiden vart man är. Men jag ska göra mitt bästa och jag hoppas ni kommer att följa mig flitigt. Nu är det dags att ta tag i mig själv och skärpa tills sig lite.. Det är slut med alkohol, cigg och allt skit!

LETS GO EMMA!

RSS 2.0