saknar mitt hår och min vän <3

Freeeeedag!

Idag är det fredag och det märks! Är helt slut trött som fan! Men det är ju tur att det är helg nu då så man kan vila upp sig lite! I helgen blir det nog lugnt ska hem till Emelie ikväll och ha sex and the city maraton, myselimyspys! Lördag kanske lutar mot en utgång men det får jag se då :) ha en trevlig helg sötisar.
Puss å kram

Ons

Sitter på svenska lektionen men vi har mini rast! Är ganska trött idag igen men vad gör det? Ikväll blir det promenad och lägga sig tidigt så jag är pigg imorgon! Dags för lektion nu, vi hörs senare
Puss å kram

Video

 

Godnatt

Har varit ute på en timmes promenad! Grymt skönt! Nu ska jag snart sova har precis lagt mig i sängen är as trött! Hoppas på en bra dag imorgon :) ni får ha det så bra och sov så gott.
Puss å kram

Tisdag

Sitter i skolan och är allmänt trött! Har precis haft engelska och snart är det dags för svenska B. Idag blir det lax till lunch! Goooottttt! Nu ska jag upp till lektions salen.
Puss å kram

Best

Im the best, Fuck the rest

Allt för Sverige

Ligger och kollar på allt för Sverige, ganska tråkigt program men finns inte så mycket annat att kolla på! Tänkte ta min sista cigg snart och sedan gå och lägga mig :) är ganska trött ändå!
Imorgon blir det skola och nu ska jag satsa.
Saknar alla mina vänner där hemma in the big city!

Gjorde en liten extra detalj i min lilla jul hörna! Ljus slingor längst fönstret mojsigt!
Godnatt på er
Puss å kram

söndags låt!

söndag

 
Söndag igen! haha
Mamma och Peter har precis åkt och jag tyckte det var sjukt mysigt att dom kom upp faktiskt! Nu har man fått ny energi!
Idag blir det bara att njuta av att va ledig och senare sen blir det lite plugg, ska göra lite svenska B uppgifter som jag missat. Svenska B är ganska intressant men nu har vi läst ganska mycket om de "gamla" tex bellman, akilles m.m. ja ni förstår det blir tråkigt i längden faktiskt men det är väl va svenska B kursen går ut på, bara att stå ut.
Nu är det inte långt kvar till jul ca 36 dagar ungefär skulle jag tro, och snart fyller jag 20 år! NAJS!
 
Bloggar lite senare och jag känner att jag har fått lite flyt här på bloggen nu skriver mycket oftare nu än vad jag gjorde tidigare!
Men ha det bra så länge så hörs vi!
Puss å Kram
Thailand 2011, saknar värmen och landet som fan!
 
 
 
 
 

Lördag

Lördag igen! känns som att veckorna bara rinner iväg! Idag kom mamma och Peter upp till mig och vi har haft en fullspäckad dag, med stadspromenad, bowling och käkat på kinan! Imorgon ska vi ut på lite Bollnäs seeightsing, vet inte hur det stavas riktigt men ni förstår nog vad jag menar ! På måndag är det skola igen!
Puss å kram

Nytt

Nu har jag dammsugit, tvättat bytt till nya gardiner och ny lampa! Nu ska jag bara byta lakan och påslagna i sängen! Sen blir det plugg!
Puss och kram

Söndag igen!

Nu är det söndag IGEN! Va ute igår med Jessica och hennes polare, hade riktigt kul faktiskt men det får man sota för idag haha senare sen ska jag plugga lite matte ! Slänger in lite bilder puss

Collage

RSS 2.0