sunday

 
 
Tjabba!
Sitter nu vid mitt skrivbord och har precis ätit, är mätt som en plätt!
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att diskat, vilat, kollat på tv. Men om en timme eller två ska jag gå ut på en promenad runt sjön här där jag bor, det är sjukt mysigt här och trivs sjukt bra i den här miljön! Luften är frisk och det är kallt men inte sådär som hemma i stockholm där den brukar vara fuktig utan här är det bara kallt och kallt liksom utan den där fuktigheten.
Pratade med johanna för en liten stund, haha äntligen kan vi har våra kallprats timmar som vi alltid brukade ha förut.. Vi kunde ringa varann och ba sitta och snacka om allt och ingenting! MYS
Har inte varit hemma nu på ett ganska bra tag typ 3 veckor tror jag det är, det är skönt att bo själv men samtidigt är det lite tråkigt att man bor så långt ifrån mamma och alla.
Har inte så mycket mer att skriva men jag hoppas alla där hemma mår bra! :)
Juste föresten!
Va ute igår med lite vänner, det va himlans kul!
 
Ni får ha det bra
pussar och kramar
 

Maybeline

Köpte en ny foundation idag maybeline FIT ME #225, grym måste jag säga! Smälter in perfekt på mig, äntligen en foundation som inte blir kakig! Mycket bra köp och helt okej pris 139:-

johanna

Johanna är hemma and im so happy!
 
 
 
 

Dö!

Blir så jävla irriterad på folk som håller på och störa mig! Typ peta på mig, ta min telefon m.m. Ge fan i de blir så jävla irriterad och det förstör min dag.....

M&M

Mina två favoriter !

angelica och maja!

Ritade två självporträtt idag!
Högra: Maja
Vänstra: Angelica

händer....

Åh det är så mycket som händer just nu, bara posetivt än sålänge! Sitter och lyssnar på gudinnan beyonce och bara är allmänt glad! På onsdag kommer älskade johanna hem från costa rica efter 6 veckor.. jävlar vad jag längtar tills hon kommer hit, då ska vi röja loss! Sen går det ganska bra i skolan, fick "utmärkt" på mitt första prov, visseligen var det ett prov man fick ha med anteckningar, men det visar ju faktiskt att jag har varit med och lyssnat på lektionerna. Men läxfronten går inte så bra får inte några läxor gjorda haha, men jag har ju aldrig gjort en ända läxa i hela mitt liv så ja, ni förstår nog säkert  :)

Imorgon så är det tisdag och veckorna bara svischar förbi men det är ganksa skönt tycker jag.. ser fram emot vintern "snön" det är himla mysigt det!

Snart ska jag väl gå och lägga mig men innan det så blir det lite musik och cigg!

Saknar alla där hemma!

Puss till mormor&morfar som jag vet läser denna blogg, mamma, pappa, simon, peter, joakim, johanna, marre och madde..

PS.

Mormor och morfar när ni läser det här kan ni väl kommentera mitt inlägg det gör ni där nere..

Klicka bara på texten kommentera så kan ni lämna ett litet sött medelande där :)

Kram

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beyonce

Gudinnan i världen! BEYONCE !!!!! <3

Shit!

Shit va länge sen jag blogga! Mår iallafall bra och det går jätte bra i skolan! Nu är jag i Gävle med mamma vi möttes halvvägs här och vi bor på hotell :)) jätte mysigt! Vi har shoppat lite också!

Pusssaaaarr

RSS 2.0